Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
  • Начало +
  • Подаръчен ваучер +
  • Уча се +
  • Запитване +
Вижте всички статии

Кои сме ние?

Кои сме ние?
Ние сме Григор и Ивайло - хората зад Dopamine Team!
Напоследък получаваме въпроси от все повече хора, които искат да се включат в каяк приключенията на Dopamine Team и са любопитни кой стои зад компанията и какъв е нашият опит!
 
Ние сме Григор Вътев и Ивайло Вендов - двама приятели с много различен професионален път, а общото между нас са страстта към адреналина, любовта към природата и желанието да ги споделяме с все повече нови съмишленици, за които да създаваме уникални преживявания.
 
Григор е алпинист с богат опит, както и сертифициран планински и алпийски водач. Преминал е Sea Kayak Award assessment, член на BCU (Британска Кану Асоциация). Държавен и вицерепубликански шампион по алпинизъм, призьор в летни и зимни републикански алпиниади, носител на редица международни отличия. Понастоящем студент в Национална Спортна Академия, притежава и бакалавърска степен по стопански мениджмънт. Съсобственик на GripMonkeys, изцяло български бранд за производство на тренировъчни уреди за алпинисти и катерачи.
 
Води каяк групи от 2018 година, първоначално като водач и инструктор в Каяк зона, а от 2022 като партньор в Допамин Тийм.
Ивайло има инженерно и икономическо образование и е успешен предприемач с повече от 20 години опит в производството на автомобилна електроника. Първоначално произвежда алармени системи за автомобили, а от 2006 година развива и налага у нас и на редица международни пазари газова инжекционна система за бензинови автомобили с търговската марка FOBOS. Вносител е на компоненти за газови системи.
 
Каякингът, планинските преходи, колоезденето, както и екстремните спортове са негови дългогодишни хобита. Каякингът открива като хоби през 2010 година, а от 2017 година организира и води групи за каякинг в Гърция. От 2022 година е партньор в Допамин Тийм.
Мисията ни е да предоставим най-доброто потребителско изживяване на пазара. Нашето каяк оборудване е ново, надеждно, сигурно и от най-висок клас, а към това гарантираме и максимално комфортен престой на къмпинга.
 
И двамата знаем какво означава да опознаваш невероятните природни красоти по света, като го правиш в екип. Това изисква перфектна организация, компетентност и надеждност без компромис, именно основите, върху които изградихме съвместния си бизнес.
Ще се радваме и вие да станете част от преживяването Dopamine Team!

Остави мнение/коментар

    Все още няма коментари